Wij maken het mogelijk om de waardering die klanten uitspreken over jouw bedrijf openbaar te maken en te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in je bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten je waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van je klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor je bedrijf zo geschreven.

Benieuwd hoe je je hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvang je een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van je bedrijf wordt getoond. Daarnaast dragen we bij aan een betere vindbaarheid in Google. Wanneer je gebruik maakt van ons zullen er actuele gele beoordelingssterren worden getoond in de organische zoekresultaten van Google.

Wilt je jouw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die wij bieden? Claim dan eenvoudig je bedrijf door hier je gegevens in je vullen.